"Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg!" Albert Einstein

Missie

Mensen begeleiden en inspireren op hun reis naar het vinden en benutten van hun innerlijke kracht.
Of dit nu op zakelijk of op privégebied is.
 

Ik geloof daadwerkelijk dat iedereen in staat is om te bereiken wat hij wil. 

Visie

Wanneer het 'waarom?' helder is, volgt de rest vanzelf.

Ik voel een sterke voorliefde voor actie, voor daadwerkelijk in beweging komen en onmiddellijk toepassen wat ik geleerd heb. 

Mijn motto luidt: "Zonder actie geen verandering." Want uiteindelijk is het die actie die nieuwe deuren opent en voor verandering zorgt. 

Daadkrachtig, actief en 'vol' leven kan je leren, die gewenste verandering kan je altijd maken. En daar wil ik je graag bij helpen. 

Over mij

Mijn naam is Krista Mol en ik ben de oprichter van Mol NLP Trainingen en meer.

“En meer” staat voor mijn overtuiging: Er is altijd meer mogelijk als je dat wilt. Mijn eerste kennismaking met persoonlijke groei en ontwikkeling kwam voort uit mijn verlangen naar meer in het leven. Meer plezier, meer diepgang en meer authenticiteit. Ik was al blij en tevreden, maar voelde dat er meer moest zijn en dat ik meer wilde.

Die zoektocht leidde me via een aantal reguliere coaches naar NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). Mijn opleidingen heb ik gevolgd bij opleidingsinstituut UNLP in Amsterdam, een fijn en gerenommeerd kenniscentrum met veel persoonlijke aandacht. In NLP vind ik alles wat mij interesseert. Meer controle over hoe ik situaties ervaar, meer grip op mijn gedrag, betere communicatie met mezelf en vooral ook met anderen. Het bereiken van doelen en dromen met behulp van duidelijke en effectieve tools die obstakels uit de weg ruimen en nog veel meer.

Mijn angst voor taal, die ik op jonge leeftijd ontwikkelde door dyslexie, heb ik door middel van NLP omgezet in interesse en zelfs liefde voor taal. Wel handig als de middelste letter van NLP over taal gaat. Na jaren van vallen, opstaan, opleidingen volgen, veel leren  en het verzorgen van trainingen heb ik mijn ervaring en kennis van NLP gevormd tot een overzichtelijk trainingsaanbod.

NLP en trainingen, persoonlijke groei en ontwikkeling hebben mij heel veel gebracht. Ik vind het fijn om die kennis te delen en anderen de tools aan te reiken, zodat ook jij meer uit je leven kan halen op privé- of op werkgebied. Voor jezelf of het team waarmee je werkt. 

Mijn toewijding aan praktisch leren en ontwikkelen is groot. Dit is precies hoe ik zelf groei en leer: door te doen en te ervaren wat wel en niet werkt. Een inzicht zonder actie geeft geen veranderingen. Deze voorliefde voor actie en beweging is duidelijk aanwezig in mijn leven. Naast een trainingsbureau, heb ik een eigen kapsalon en werk ik als office manager bij een advocatenkantoor. En buiten mijn werk geniet ik van reizen, yoga, eten en borrelen, liefst allemaal tegelijk.

Ik kijk ernaar uit om samen te werken en je te helpen naar het leven dat jij wenst te leiden!

Eerlijk

Krachtig

Direct

Plezier

Authentiek

Sociaal

Rust

Open

Inschrijven of meer informatie?