Klaar voor de reis van je leven?

Mol NLP coaching

Hou jij ook zo van op vakantie gaan? Waar ik zelf het meest blij van word is nieuwe plekken ontdekken, door straatjes lopen op zoek naar dat leuke pleintje om wat te drinken, eten wat ik nog nooit gegeten heb en mensen ontmoeten die ik nog nooit ontmoet heb. Het liefst bekijk ik van te voren wat er allemaal te doen is in een stad of de omgeving die ik ga bezoeken. Waar kan ik leuk slapen en eten, welke wijken zijn gezellig, waar kan ik mooie natuur vinden, etc? Hier maak ik een Google Maps of Excel sheet van en als ik er dan ben geniet ik vol op en in het moment.  Zo doe ik dat! Hoe ga jij op vakantie? En hoe leef jij je leven? Zie je wel waar je terecht komt, is het helemaal uitgestippeld of mis je steeds de boot?

We hebben allemaal een soort systeem voor het avontuur dat we ‘leven’ noemen. Heb jij een goed werkend systeem of kan het wel een update gebruiken? Dat is waar ik in beeld kom. Mijn coaching programma is als een roadtrip waarin we samen ontdekken waar jij naartoe wilt en hoe je daar kunt komen. Ik ben jouw metgezel, reisleider, stadgids en soms een safarileider die je door de jungle leidt. Laten we samen jouw route naar het leven dat jij wilt leven uitstippelen!

We beginnen met een intake van ongeveer 30minuten. Zo kunnen we elkaar leren kennen en kijken of we goede reisgenoten zijn. Deze eerste intake is kosteloos en doe ik graag via beeldbellen. Aan de hand van deze eerste kennismaking, jouw wensen en de geplande weg naar het resultaat bepalen we hoe we verder gaan. Dit kan met een aantal losse sessies, of een van tevoren vastgesteld traject met een aantal vaste ingeplande, regelmatige afspraken. 

Mijn tarieven zijn:

  • Per los uur coaching €100,- incl. btw

  • Een pakket van 3x 1 uur coaching €265,- incl. btw

  • Een pakket van 5x 1 uur coaching €400,- incl. btw

  • Een pakket van 10x 1 uur coaching €750,- incl. btw

 

Inschrijven of meer informatie?

IMG-20230721-WA0016~2