Vrouwelijk, krachtig, helemaal jij!

Training Ondernemende Vrouw

 

Ontdek jouw unieke kracht en uitstraling als vrouw en als ondernemer met onze training Ondernemende Vrouw. In een driedaags programma leer je hoe jij je zelfvertrouwen kunt laten groeien en uitdagingen aan kan gaan met een flinke dosis vrouwelijkheid. Het is een stevige training. Én het is een groep van krachtige vrouwen die elkaar steunen en naar een ander niveau tillen terwijl ze gezamenlijk de zakelijke wereld veroveren.

Speciaal ontworpen voor vrouwen die hun ondernemerschap willen versterken biedt onze training Ondernemende Vrouw een platform voor groei. Sta stil bij wat jou werkelijk bijzonder maakt en kom te weten wat jouw ware potentieel is. Leer strategieën om je zakelijke visie te versterken, zelfvertrouwen op te bouwen en uitdagingen met vastberadenheid aan te gaan.

Na het voltooien van deze inspirerende reis heb je een dieper bewustzijn van hoe je jezelf presenteert aan de wereld en aan je beoogde doelgroep. Je wordt aangemoedigd om na te denken over je toekomstige ambities en dromen. Hoe kun je die dromen verwezenlijken? Welke stappen zijn nodig om daar te komen? En meer. Je ontwikkeld meer praktische vaardigheden. Je leert een effectieve positionering te definiëren die jouw succes ondersteunt en je bent in staat om dit met vertrouwen te presenteren aan anderen. We reiken je de tools aan om je doelen helder te formuleren, je eerste stappen richting succes te zetten of je reeds begonnen reis succesvol te vervolgen. Deze training geeft je de kracht om je unieke plaats in de wereld op te eisen en je visie tot leven te brengen.

 

Vraagstukken voor Ondernemende Vrouwen

 • Welke volgende stap zet jij als ondernemer?
 • Hoe benut jij jouw vrouwelijke kracht voor succes?
 • Hoe vertrouw je op je intuïtie als leidraad?
 • Het opzetten van een authentieke communicatiestrategie – hoe presenteer jij jezelf?
 • Voor welke doelgroep komt jouw aanbod het beste van pas?
 • Hoe geef ik mijn eigen bedrijf een vliegende start?

Voor talloze vrouwen is het verwezenlijken van een eigen bedrijf een diepgewortelde droom. Het starten van je eigen onderneming, de eigen baas zijn, de koers zelf uitzetten en de regie in eigen handen nemen. Als vrouw benader je het leven vaak op een unieke manier, neem je beslissingen op je eigen unieke wijz

Programma

Dag 1: Wat maakt jou bijzonder en uniek?

Jouw sterke punten, vaardigheden en speciale kenmerken vormen de fundamenten van jouw succes. Dit zijn de elementen die jou uniek en opmerkelijk maken, vooral binnen het vrouwelijk ondernemerschap.

Samen gaan we op zoek naar de antwoorden op volgende vraagstukken:

 • Wat kan ik goed?
 • Wat geeft mij plezier?
 • Wat vind ik waardevol?
 • Waar heb ik eerder successen behaald?
 • Waarom doe ik wat ik doe?
 • Wat zijn mijn overtuigingen, wat weet ik zeker?
 • Wat is mijn vuur?

De antwoorden? Die zijn in jou te vinden. In de krachtige leider en ondernemer die je al bent!

Dag 2: Hoe laat jij jezelf zien als ondernemende vrouw?

Deze dag gaat over je ‘binnenkant’ en de ‘buitenkant’. Hier laat je je ware zelf zien. Je ontdekt hoe je kwetsbaarheid eigenlijk je kracht is, met name als het gaat om relaties en verbinding met anderen.

Na deze fase gaan we verder naar de volgende stap: het identificeren van jouw doelgroep. Voor wie ben jij onderscheidend en relevant? Wat maakt jou anders?

Dag 3: Waar wil je heen?

Deze dag biedt een kijkje in de toekomst. Ondernemen draait om actie ondernemen. Wat wordt je volgende stap? Hoe ga je dingen anders aanpakken? Hier zetten we concreet de stap van dromen naar daadwerkelijk doen. En dit doen we met behulp van de kennis en zelfinzicht die je in de eerdere dagen hebt vergaard.

De training wordt afgesloten met een krachtige oefening waarin alles wat tijdens de training aan bod is gekomen wordt geïntegreerd. Na deze 3 dagen heb jij jezelf gepositioneerd als de gelukkig succesvolle en ondernemende vrouw die je daadwerkelijk bent!

Voor vrouwen door vrouwen

Het delen van gedachten met andere ambitieuze vrouwen biedt een bron van inspiratie en frisse perspectieven. Je kunt leren van vrouwen die begrijpen hoe het voelt om soms zorgen te hebben of het even niet meer te weten welke richting je moet nemen.

Patricia waar ik deze training mee geef en ik, hebben zelf een  geschiedenis als succesvolle ondernemers. We begrijpen als geen ander de dilemma’s waar veel vrouwelijke ondernemers mee worstelen. We tonen empathie, delen in je gevoelens en bieden je graag hun waardevolle inzichten en advies. We komen samen in actie.

Over Patricia Buskens

Met stevige grond onder mijn voeten, omarm ik vol enthousiasme mijn passies, mijn dromen en mijn leven. Zo kijk ik als zelfbewuste vrouw naar de wereld.

Mijn missie? Iedereen- gelukkig- succesvol. Samen met ondernemers bouw ik aan de verwezenlijking van hun grootste passie: hun bedrijf. Er bestaat niets mooier dan een klein tandwiel te zijn in dat grotere geheel.

Mijn ondernemersreis begon met de realisatie van een lang gekoesterde droom: het openen van een boetiek met exclusieve lingerie. Ondernemen draait om actie. Stappen zetten, van droom naar daadwerkelijk doen. Dat is wat mij drijft.

Met meerdere succesvolle bedrijven in mijn portfolio, ben ik niet alleen ondernemer, maar ook moeder van drie jongens, mantelzorger en partner van een mede-ondernemer. Hierdoor begrijp ik de complexiteit van dilemma’s waar veel vrouwelijke ondernemers mee worstelen. Als vrouw én ondernemer bied ik je een frisse kijk en open benadering. Ik voorzie je van inspiratie en het vertrouwen om het uiterste uit jezelf te halen.

230811 Trainer Patricia

Over Krista Mol

Mijn missie is om anderen te begeleiden en te inspireren op hun reis naar het ontdekken en benutten van hun innerlijke kracht, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Ik geloof oprecht dat iedereen in staat is om te bereiken wat ze willen.

Mijn passie voor actie is duidelijk zichtbaar in mijn leven. Ik ben er sterk van overtuigd dat het nemen van actie en het direct toepassen van wat je hebt geleerd, cruciaal zijn. Mijn motto luidt: ‘Zonder actie geen verandering.’ Want uiteindelijk is het die actie die nieuwe mogelijkheden opent en echte verandering teweegbrengt

Mijn liefde voor actie en beweging is terug te zien in alle aspecten van mijn leven. Naast mijn werk als trainer, run ik mijn eigen kapsalon en ben ik office manager bij een advocatenkantoor. Buiten mijn werk geniet ik van reizen, yoga, lekker eten en gezellige borrels – het liefst allemaal tegelijkertijd.

De kunst van gaan, actie en een vol leven kan worden geleerd, en de gewenste verandering kan altijd worden gerealiseerd. Ik sta klaar om je daarbij te ondersteunen”

IMG-20230425-WA0012~2

Details training Ondernemende Vrouw

Locatie:

Amsterdam. De training vindt plaats in een inspirerende omgeving

Datum:

3, 4 en 5 november 2023. We gaan drie dagen lang met elkaar aan de slag!

Vrouwelijke trainers:

Wij zijn beide internationaal gecertificeerd NLP-trainers en hebben jarenlange ervaring als zelfstandig ondernemer

De kosten:

Voor 3 dagen training €795 excl. BTW. €961,95 incl. BTW. Dit is inclusief jouw werkmap met insteekbladen. En natuurlijk de hele dag koffie of thee met een lekkere lunch